Kosten en vergoedingen

Kosten

Voor het intake gesprek + de eerste behandeling,betaalt u €60,-.
Voor de vervolgbehandeling(en) betaalt u €50,-.
Afhankelijk van uw zorgverzekering is gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk.
Consulten kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden, hierna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
De factuur krijgt u per e-mail toegestuurd, deze kun je binnen 14 dagen met een overboeking per bank betalen. De factuur kunt je vervolgens zelf indienen bij de ziektekostenverzekeraar.

Vergoedingen

Als lid van de beroepsorganisatie NWP sta ik ingeschreven bij diverse zorgverzekeraars. U kunt een vergoeding voor de behandeling(en) ontvangen van de zorgverzekeraar, mits u aanvullend verzekerd bent. De hoogte van de vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar en afhankelijk van het pakket van de aanvullende verzekering.

Op de website van de NWP vindt je het overzicht van zorgverzekeraars en de door hen vastgestelde vergoedingen voor natuurlijke behandelingen. Het schema is samengesteld met behulp van informatie die bij de verzekeraars is opgevraagd. Zowel ik als de NWP, kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor wijzigingen en/of veranderingen bij zorgverzekeraars. Afhankelijk van de polisvoorwaarden krijg je deze kosten geheel of deels vergoed. Deze kosten gaan niet van het eigen risico af.

Overzicht zorgverzekeraars en vergoedingen:

https://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.html